Wie ben ik?

Mijn naam is Karen Bolders, ik ben geboren in 1977. Ik woon samen met mijn man en mijn dochter(17 jaar)  in een nieuw samengesteld gezin.

Ik heb 10 jaar gewerkt als verpleegster in de thuisverpleging, daar groeide mijn aandacht voor puur innerlijke emotionele zorg. Ik heb een diploma in de gezinswetenschappen. Aan de Educatieve Academie studeerde ik af als I.V. -psychotherapeut.

Zelf heb ik een periode van zware diepte gekend in mijn leven. Door therapie ben ik bewuster geworden van mijn schaduwkanten, mijn angsten en mijn verlangens. Van mijn kwaliteiten als ook van mijn valkuilen. Ik sta hierdoor veel bewuster in het leven en voel mij gelukkiger. Ik wil dan ook mensen begeleiden in de zoektocht naar zichzelf.

Ik ga in mijn praktijk met gesprekstherapie voor een begeleiding, niet voor een behandeling. Ik help je jezelf te helpen.

Ik heb gewerkt  als psychotherapeut bij:

Ik heb enkele kortere opleidingen gevolgd:

 • 2016
  • Koppeltherapie – Marco Alibertis
 • 2017
  • Burn-out–  Sandra Boel
 • 2021
 • Brainspotting fase 1
 • 2022
  Brainspotting fase 2